Nederlands inschrijvingsbewijs ("Zeebrief")

Het Nederlandse, internationale certificaat van registratie is de gouden standaard voor vlagregistraties voor jachten. Dit register is wereldwijd geldig en is een daadwerkelijke vlagregistratie en geen registratie van een bootbezit zoals de Nederlandse ICP. We kunnen deze registratie voor zowel EU-burgers als niet-EU-burgers regelen. Het proces bestaat uit 2 stappen; De eerste stap is het indienen van alle documenten (wij doen dit voor u) en de tweede stap is het eenmalig inspecteren van uw schip (zie details hieronder).

We hebben geen keuring of tonnagecertificaat nodig om uw jacht te registreren als privéschip, als het minder dan 24 meter lang is, maar een inspecteur van de Nederlandse maritieme autoriteit zal uw schip moeten bezoeken om het te meten en markeringen aan te brengen met microdots op uw vaartuig (antidiefstal). De inspecteur doet geen echt onderzoek, maar een heel eenvoudige controle. U hoeft het schip niet naar Nederland te brengen, de inspecteur kan u overal bezoeken, maar zijn werkelijke reiskosten worden aan u in rekening gebracht. Deze vergoeding aan de maritieme autoriteiten in Nederland voor de keuring, is niet bij ons tarief inbegrepen en is afhankelijk van de locatie van uw boot of jacht. In Europa liggen de gemiddelde kosten tussen de € 650, - en € 1000, -.

Het duurt normaal gesproken tussen de 6-8 weken om het certificaat van registratie ingevuld te krijgen, maar WIJ DIENEN AL ONZE REGISTRATIES IN VIA DE OPTIONELE EXPRESS SERVICE VAN DE OVERHEID ALS ONDERDEEL VAN ONS NORMAAL PAKKET en kunnen daarom onze registraties binnen 1 tot 3 weken verkrijgen. Als het registratiegedeelte klaar is, plannen we direct een afspraak voor u in om de inspecteur uw schip te laten bezoeken voor de eenmalige inspectie. Heeft u haast, dan kunnen wij voor u een voorlopige inschrijving regelen, terwijl u wacht op de keuring van uw schip. Deze voorlopige registratie is volledig geldig voor 6 maanden en geeft u alle tijd om het schip te laten keuren. De kosten voor deze optionele voorlopige inschrijving bedragen 300 euro.

De belangrijkste voordelen van het Nederlandse Certificaat van Registratie (Zeebrief) voor PRIVE GEBRUIK:

Welke documenten zijn nodig voor de Nederlandse verklaring van inschrijving (Zeebrief)?
De benodigde documenten zijn heel eenvoudig:

* Let op: alle documenten dienen in het Nederlands of Engels te zijn geschreven. Als de documenten niet in het Nederlands of Engels zijn, VERTALEN WIJ UW DOCUMENTEN GRATIS
* Als een jacht groter is dan 24 meter hebben we ook een keuring en meetbrief nodig

Hoeveel kost het Nederlandse registratiebewijs?

Wij bieden een compleet all-inclusive pakket aan om het Nederlandse Verklaring van Inschrijving (Zeebrief) te behalen voor € 1695, -. Zoals gezegd maken wij als standaardpakket gebruik van de expressdienst van de overheid wat u vele weken aan verwerkingstijd bespaart! . Al onze concurrenten brengen u extra kosten in rekening voor de expresdienst.
De noodzakelijkerwijs eenmalige keuring is niet bij onze prijs inbegrepen en is afhankelijk van de ligging van uw boot of jacht. In Europa liggen de gemiddelde kosten tussen de € 650, - en € 1000, -. Deze betaalt u rechtstreeks aan de Nederlandse maritieme autoriteiten.

Hoeveel zijn de jaarlijkse kosten voor het Nederlandse registratiebewijs?

Terugkerende jaarlijkse kosten na het eerste jaar bedragen € 195, - en zijn inclusief alle kosten, erelonen, vertegenwoordiging, domicilie, vullingen, etc.

Nederlands Certificaat van Registratie (Zeebrief) - beschikbaar voor ALLE nationaliteiten!

Het Nederlandse inschrijvingsbewijs is ook beschikbaar voor booteigenaren die GEEN EU-burger zijn. Voor onze niet-Europese booteigenaren hebben we een Irish LTD opgericht. om in Nederland te registreren. Deze Ierse LTD. wordt de eigenaar van de boot en onze klant is eigenaar van deze LTD. Omdat het alleen wordt gebruikt voor het bezitten van de boot, hoeven er geen belastingen te worden betaald of ingediend.

Als u een Europees paspoort heeft

Als u een Europees paspoort heeft, kunt u de directeur van uw Ierse LTD. of u kunt een EU / EER-burger als directeur voor uw Ierse LTD.

KOSTEN: Als de booteigenaar een EU / EER-paspoort heeft en ervoor kiest om zijn eigen directeur te zijn of een andere EU / EER-onderdaan als directeur gebruikt, is de totale vergoeding voor het opzetten van een Ierse LTD wanneer de jachteigenaar houder is van een EU / EER-paspoort en kan zelf optreden als aandeelhouder en bestuurder of kan een EU / EER ingezeten bestuurder leveren, de totale setup fee is € 550, -. Na het 2e jaar is de jaarlijkse vergoeding om de Irish LTD geldig te houden € 550, -. Deze vergoedingen zijn inclusief; alle overheidskosten, bepaling van het geregistreerde kantoor in Ierland, jaarlijkse aangiften, jaarlijkse aangiften en koeriersdienst.

Ik heb geen Europees paspoort

Als u geen EU / EER-paspoort heeft, kunnen we nog steeds gemakkelijk een Irish LTD opzetten. om uw boot te bezitten. Door uw boot in eigendom te hebben van een Europees bedrijf, komt u in aanmerking voor registratie in Nederland.

We zullen een Ierse kandidaat-directeur en een Ierse bedrijfssecretaris benoemen die worden geleverd door ons Ierse accountantskantoor. Je wordt dan ook als bestuurder toegevoegd aan het bedrijf waarvan je eigenaar bent.

KOSTEN: De totale setupkosten bedragen € 990, -. Na het 2e jaar is de jaarlijkse vergoeding om de Irish LTD geldig te houden € 850, -. Deze vergoedingen zijn inclusief; alle overheidskosten, levering van een Ierse kandidaat-directeur, levering van de Ierse bedrijfssecretaris, levering van het hoofdkantoor in Ierland, jaarlijkse aangiften, jaarlijkse aangiften en koeriersdienst

AIS & MMSI-radiolicentieservice

We raden u aan om ook een Nederlandse AIS & MMSI-radiolicentie aan te vragen, inclusief ATIS, MMSI-nummer en roepnaam, aangezien veel landen vereisen dat dit aan boord van uw schip is. Wij kunnen deze licentie binnen 24 uur leveren. De kosten hiervoor bedragen € 149, - per kalenderjaar. We kunnen de Nederlandse MMSI-radiolicentie samen met uw registratie per koerier naar u verzenden.

 
REGISTREER NU!