MMSI TELECOM RADIO LICENTIE

Wij kunnen u binnen 24 uur een MMSI, ATIS en Roepteken bezorgen voor uw schip. Met deze licentie, die wordt uitgegeven door de Nederlandse Telecom-autoriteiten, kunt u een marifoon, AIS en EPIRB op uw boot gebruiken.

Omdat het voor ons heel gemakkelijk is om een MMSI-licentie voor uw schip te verkrijgen, raden wij onze klanten ten zeerste aan om dit te krijgen terwijl ze het Nederlandse eigendoms document aanvragen. Het vergt slechts 1 dag om uw licentie te bemachtigen en we hebben alleen een kopie van uw paspoort nodig om u aan te melden. Het hebben van een MMSI-licentie aan boord vermijdt problemen wanneer u wordt gecontroleerd door lokale autoriteiten.

Wat hebben we nodig?
  • Uw contactgegevens en uw jachtdetails - dat is alles!
Hoeveel kost het?
  • Als je de MMSI-licentie bestelt met onze Nederlandse bootregistratie is dit slechts 149 Euro en als je het alleen bestelt, kost het 199 Euro. De licentie wordt jaarlijks uitgereikt en loopt altijd van 1 januari tot en met 31 december. We vragen voor een vernieuwing 99 Euro.
    Om te voorkomen dat uw Nederlandse MMSI automatisch wordt geannuleerd, wordt u verzorgd voor verzocht vóór 20 november van elk jaar verlengingskosten te voldoen
  •