MMSI TELECOM RADIO LICENTIE

Wij kunnen u binnen 24 uur een MMSI, ATIS en Roepteken bezorgen voor uw schip. Deze officiële radiovergunning, die wordt uitgegeven door de Britse telecommunicatieautoriteiten, geeft u toestemming voor het gebruik van een marifoon, AIS en EPIRB op uw boot EN HET BESTAAT NIET ONDER DE VLAG WAAROP U AANGETELD IS. De licentie is 10 jaar geldig zolang u geen wijzigingen in uw apparatuur heeft!

Het is wettelijk verplicht om te allen tijde een MMSI-licentie aan boord van uw schip te hebben, dus we raden onze klanten ten zeerste aan om dit te verkrijgen terwijl u uw booteigendom document aanvraagt. Het hebben van een MMSI-licentie aan boord vermijdt problemen wanneer u wordt gecontroleerd door lokale autoriteiten. U hoeft geen cursus te volgen om de licentie te ontvangen, we hebben alleen wat informatie over u en uw vaartuig nodig die u kunt invullen op ons bestelformulier. Vul het formulier in, voer de betaling uit en nog dezelfde dag, je hebt een MMSI-radio certificaat voor je schip dat geldig is voor alle landen over de hele wereld. Er zijn geen beperkingen op uw nationaliteit of onder welke vlag uw vaartuig is geregistreerd en geen verlenging voor 10 jaar. Het kost ons slechts 1 dag om uw licentie te verkrijgen.

Wat hebben we nodig?
  • Uw contactgegevens en uw jachtdetails - dat is alles!
Hoeveel kost het?
  • Als je de MMSI-licentie bestelt met onze Nederlandse bootregistratie is dit slechts 149 Euro en als je het alleen bestelt, wordt het 199 euro.
Wij kunnen u binnen 24 uur een radiolicentie MMSI, ATIS en Callsign voor uw schip leveren.
 
REGISTREER NU!