Vul uw aanvraag in voor een Nederlandse (EU) vlag registratie in 3 minuten.


Registreer nu in 3 eenvoudige stappen

 • stap 1Vul ons online formulier in , onderteken het, voeg een kopie van de verkoopakte of van uw bootverzekering en een kopie van uw ID als pdf toe.
 • stap 2 We controleren uw papierwerk en sturen u vervolgens een factuur die kan worden betaald door elke grote creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

 • stap 3 Slechts 3-5 werkdagen later zullen wij u uw officiële sturen Nederlandse bootregistratie via koerierdienst 's nachts.

Kies soort registratie
Helpen
Heb je hulp nodig om het formulier in te vullen?
Neem contact met ons op via chat, telefoon of e-mail en wij kuen u helpen bij het invullen van het formulier of voor u doen.
Nederlandse bootregistratie alleen

 1. We hebben een Verenigd Koninkrijk LTD opgezet. voor jou bien 24 uur. Deze LTD is eigendom van u maar kan indien nodig ook extra eigenaren hebben. De totale kosten voor de setup van de LTD. is 349,00 euro en daarna 249 euro per jaar. Zoals de LTD. wordt alleen gebruikt voor het bezitten van een boot, je hoeft geen belastingen te betalen of overheidsaanvragen in te dienen.
 2. Na 24 uur wordt de LTD ingesteld en maakt u een nieuwe verkoopovereenkomst op de naam van uw UK LTD.
 3. We registreren vervolgens de ICP voor 299,00 EUR op de UK LTD. als eigenaar van het schip ontvangt u uw Nederlandse bootregistratie 3-5 dagen later.

 4. De prijs van het totale pakket (UK Ltd + ICP) is 648,00 EUR en bevat:
  * UK Ltd registratie
  * Alle registratiekosten
  * Inclusief Nederlandse domicilie
  * Versnelde 3-daagse service
  * DHL overnight koerierdienstn
MMSI Telecom licentie alleen


Nederlandse bootregistratie (ICP) - Pakketten met MMSI licentie

Vernieuwingen / annuleringen / wijzigingen

NEXT